Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van de wijnen en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111
Statistiek saita
Rambler's Top100bigmir)net TOP 100

Traminer Chernomorskii

In Frankrijk hoog tovarnost vinodelie kreeg leix in 12 eeuw, en in de dit in het Krim kwam veel eerder en zonder alle manier van sgovora voor. Waarheid, aangaande eikene bochkotary ons wachtte anderse 1000 de jaren oud van de toepassing pifosov. Poosje, pifosy dit waren als vroeg als niet enkel keramisch maar ook stenig. Grootst hun nummer kan worden nu in Predgore tussen Sevastopol, Bakhchisarai en Simferopol gezien.

In VIII eeuw Byzantijnse keizer Lev III besliste in te steken metropolii beeindigen naar de economische en politieke invloed van de mannenkloosters. De belangrijkste aangrijpingspunt van de afschaffing van de mannenkloosters en de arrogation van hun landen en erfenis was wat van pochitanie ikonen werd adoratie naar het idool verklaard. Ikonopochitateli door 1000 spasalis in de Krim dan de honderden vernomen respectievelijk zijn nieuwe mannenkloosters. Iedere berg of urochishche met kleine "pristavochkoi" Ai - (heilig, heilig) met betrekking tot alle Alpene de Krim en Iuzhnoberezhiu staal dan door de toevlucht voor een of meerdere mannenkloosters. Het is bijvoorbeeld, een van de ramingen van de kaap Ai-todor, geweten met betrekking tot kasteel Lastochkino nest, heet Monastyr-burun, op Beer de-mistroostigheid (Aiu-dage) van de mannenkloosters was met poldesyatka. Overheen Oreandoi was Ai-nikola, en ten Alushtoi Ai-iori (Holy Georgii) en zo naar het buitenland de wereld, maar elk meere alle deftige peshchernye de mannenkloosters van de voorstad van Bakhchisarai.

De residuen van twee ruime vinodelcheskikh economieen kunnen worden in peshchernom stad Bakla (iuzhnee met gezien. Skalistoe, 17 km rijweg Simferopol is een Bakhchisarai). De zelve titel van de stad weerkaatst wat hier elk meer 1000 van "de 'dzs'en", netjes vyrublennykh in monolite. Afgronden het hele jaar temperatuur conserveren in 12-14 graden – ideaal voor de wijn.

Slechts een van vinodelcheskikh usadeb vervulde in 4-6 eeuwen van onze tijdperk tot toe 60 1000 van de liters van de wijn. Het is zonder de moeilijkheid om met betrekking tot de volop stenige capaciteiten in de vorm van pifosov te begrijpen. Zij verschriken door de correcte vorm en uitstrijken inner vlak – germetichnost naar haar bevoorraadden door de schoensmeer en andere natuurstof. Om brede toegang deur (om in de noodzakelijkheid naar vlezt en de persoon) is maakte van de verdieping voor de bescherming van de regenwater. Voor zijn otvoda vybita volledig systeem kanavok. Iedere doos wanneer-die gesloten door machtige stenige bijstere inktkoker pritertoi huik. Compleet zijn zapechatyvanie in het tijdvak van de koudes gelaten langzame waas de werkwijze van de gisting en om semidry wijnen, wijnen met overige suiker te vervullen.

Als het voorbeeld van zodanig wijn, zeer conventioneel, maar voor de volledigheid van degustatsionnogo pakket in dit hoofdstuk, adviseren

Traminer Chernomorskii (semidry wit)

Inkermanskii de fabriek van marochnykh wijnen het verricht van brandmerken Traminer rose verbouwd in de verschillende economieen van de Krim. Kleur is hel-gouden. Wijn met verzadigd vers fragrance kazanlyxkoi rozy, chut pryanym met karkateristiek voor de thee rozy gemakkelijk gorchinkoi in de ruiker. Proef zacht, met uitgesprokene sortovymi kwaliteiten, van gemakkelijke sladostiu overige suiker (1.5-2.5%). Alcohol alles behalve niet merkwaardig (9-11%). Podaetsya naar niet hekje en niet vette gemakkelijke voorafjes, ovoshchnym en rybnym salatam, naar het witte vlees van vogel in de temperatuur 10-12%. Bijster nou dorst bevredigt.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Heilige Vinsent en gertsoginya Alenor Akvitanskaya
Veldfles rode 'Alushta'
Oeroude Chersonese
Orthodoxe N 7
Zwarte Arts
Starokrymskoe