Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

Better alles om wijn met de plaats te koppelen, waarin jullie hielden rust of reisden, met wonderbaar natuurlijk het eigenaardigheden en historische evenementen.

Het is misschien, goede suvenirami zal wijnen "Sevastopol", "Balaklava", Ai-serez, Pino Gri "Karadag", Kagor Partenit, "Khanskii paleis", "Eski-' Kermen" - als jullie er tijdperk brachten naar door en jullie bestaan wat om en te herdenken die om de vrienden te vertellen. Nu vele ugolki de Krim hebben als vroeg als zodanige fantastische bezoekende kaart.

Ok en wijnen met abstracte-romantische titels en schilderstuken niet waarschijnlijk kostuum voor de schenking. Razve die zij zullen van de aandacht naar uw vrienden of dependents kennismaakt worden, als zullen expliciet voor alle (of slechts voor dvoikh) verbinding tussen de beschikking van de wijn en door de beschikking merken die, naar welk het wordt in de schenking benoemd.

Wijnen kunnen muzhestvennymi of zachte, fatsoenlijke of ongedeeld, elegant of machtig, helder of geheimzinnig zijn. Een fles door misschien het centrum van de communicatie op de ongedeeld avond!

Wijnen met tipazhnymi titels, vrode madery, kheresa, marsaly, portveinov, tokaev, muskatov - kunnen voor de traveler met de ervaring door uitstekende memorabele mijlpaalen en de symbolen van afgelegene landen of ongedeeld geacht ugolkov dienen. En degustirovat zodanig wijnen kosten leix in vergelijkende competitie in het kader van een type.

IN de Krim liefde om omstreeks voor te schrijven die, hoe ispantsy roemde onze kheres, en vengry tokai. Maar kan, dit was leix eerbetoon vezhlivosti. Opnieuw willen herinneren aan in de wijnen toerisme betekenis heeft leix uw persoonlijke smaakvermogen, naar jullie niet aanbevolen omdat om examen op degustatora te houden en naar welk dat iets om te schoren.

Oblomok oeroud keramiek of prachtig kameshek van het strand; Shishka, obronennaya met De libanees kedra belkoi; Dushistyi tros rozmarina of alpene chabretsa - wereld prettig melochei, van de luchten, van de klanken welk slaan uitgebreidheid van en bezzabotnost uw tournee op. Gelaten dit is nabij met krymskim wijn, wanneer pridet het chered om van prettig denkakh en zuiden avonden te vermanen.

Voor de wijn en vinograda wordt verkocht en menigte van handige en zanyatnykh huisvestingen, ook met aardige voetspooren van bylykh tradities en eigentijds persoonlijk maken-beleive. Korzinki voor vinograda (erin het continueert om te leven!) En pletenki voor de wijn; Geniepig van hout afrasteringen voor perenoski bemachtigt en bokalov; Buizen en kuvshinchiki; Vederki voor de ijsje en geniepig lafetiki voor kollektsionnykh bemachtigt. Ander wereldje is voor ongehaast genoegen.

Van sgushchennogo vinogradnogo sap menigte maken naar het oosten en caucasian sladostei: Proberen, worden handelgedreven, znakomtes en gekomene anderse - jullie zullen zich herinneren en wil komen. Rakhat-lukum maken op pishchevkusovykh de fabrieken van Jalta en Alushty, dit zagustevshii tot toe dicht zhele vinogradnyi sap, porezannyi later kubiki en obsypannyi zoetsappig gruis. Er misschien mee napolnitelem van rose lepestkov. Maar lichtende producten ontduiken met kokosovoi chip en anderen Turkse krasivostiu en kunststof krasitelyami.

Caucasian churchkhela - dit door de hand kookte lang vitye "kolbaski-struchki' met de noten rond de middelmaat van, waarover beet door beet stratum achter stratum zamelen stijf makend dik verhit vinogradnyi sap in. Kleur zodanig struchkov moet absoluut vinogradnyi zijn, hoewel vinograd schijnt te zijn alle kleuren van de boog.

Ok en andere wonderbare eigenaardigheid vinogradnoi lozy - erop, meer precies op obrezkakh lozy, kwalificeert het meeste best shashlyk.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt
De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen
Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya
Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel