Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·Fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

"Minzdrav vermanen ..., en natie spivaetsya. Naar het thema de wijnen van het toerisme dit geen relatie draagt. In landen van traditionele vinodelcheskoi cultuur en drankzucht, en hoogte hearted-sosudistykh van de ziektes, en de problematiek van adiposity kosten niet zo hekje, als in USA en de landen van Noord Europa. De statistiek van landen CIS niet waarschijnlijk zal naar jullie, meer dan zeggen die, als zo strepen in de ogen.

Dit kleine hoofdstuk is gewijde aan andere gevaren - om op de behandeling vinogradom en door de wijn te fatsoeneren. Van meerdere serieuze boeken welk in het detail en breedvoerig enounce recepten, alsmede protivopokazaniya en mogelijke aanstootgevende consequenties, kunnen zijn zodanig conclusies maakten:

•  Diverse merken vinograda beduidende verschillen hebben in de compositie van microelements, van biologic actieve substanties en vervulen op persoon helemaal verschillende handeling, bijvoorbeeld mochegonnoe, calefactory, krovetvornoe, van verstevigende muur van het bloedvat, radioprotektornoe.

  • Gezonde persoon kan in het bijzonder gaan niet zwanger raakte over deze eigenschappen en om merken vinograda en de types van wijnen exclusief met betrekking tot de smaakvermogen verrichtend leix umerennost te kiezen.
  • Persoon bediening van vinograda of wijn istseleniya, moet deskundigen toepassen op, maar weleer verdien aanbeveling met wonende arts.

De Krim heeft als vroeg als oprobovannye overheen meer dan honderd jaren oud van de methodologie van de behandeling vinogradom van diverse merken. Zachinatelem dit was de wonderbare stedelijke arts van Yalta Dmitriev, in de verhite ondersteuning van korifeev huiselijk medicijn en fiziologii - Botkina, Sechenova, Mechnikova. Deze methodologieen worden zeer zorgvuldig voor de ziektes van dykhatelnykh wegen, hearted-sosudistoi systemen, sustavov, voor versterkend van de machten na de ongevallen en wonden geselecteerd. Doseringen vinograda op de tijdperken kunnen zeer ruimere - tot toe meerdere kilogrammen zijn. Kunnen worden nedozrelyi vinograd, sappen en speciale medicaties gegolden.

Kleinere zeggende, behandeling vinogradom - ampeloterapiya, dit niet het gebied van de gissingen en sharlatanstva en niet de seks van de proefnemingen voor samolecheniya. Leidinggevende krymskie kuuroorden gelden ampeloterapiiu in het complex met klimaticheskimi en balneal methodes langgeleden en succesrijk.

In de meerderheid van zdravnits naar het diner en souper zullen naturalnye dorre wijnen uitlenen, maar bestaan van en aankondiging hoc programma enoterapii, van de behandeling door de wijn. In dit geval wijnen worden niet eenvoudig van gebruikelijk commercieel assortiment geselecteerd. Traditie om speciale geneeskrachtige wijnen voskhodit anders naar Avitsenne voor te bereiden. En opnieuw willen benadruken die zelfs vermuty en balzamy, hoe de meeste menigte-toonladder dringen van de grassen op de wijn aan of animo, zelfs voor gezonde persoon vergt voorzichtigheid en umerennosti.

In gewetene alushtinskoi zdravnitse "Krymskie zori" wordt ontwikkeld het volledige complex van geneeskrachtige wijnen welk worden tamelijk gecontinuerd systeem handeling toegedacht. De verschillende programma's van de toelating van geneeskrachtige wijnen worden naar op beslissend van de problematiek van mannelijke macht of vrouwelijke gezondheid en svezhesti, van versterkend van alimentair systeem gemeubileerd. Ok en natuurlijk, zij klemtoonen verwijderen, de consequenties van de straling invloed en de slechte toestand van ecologische omgeving. De compositie van deze geneeskrachtige wijnen behoudt drijvend in ernstig geheim. Worden zij leix met betrekking tot nummers gebenoemd.

Grassen voor hun toebereiding zamelen op de hellingen Babugan-yaily in, Chatyr-daga en Demerji, de meest zuiveren in Europa alpen lugov. Omdat als vroeg als 150 jaren geleden zij werden gehoed hoe de plaats van tsarskoi bejagen. En industrieele objecten en nu hier niet in de straal van vele dozijnen kilometers.

Ongewoon moshchiu verschilt en de energetics van deze alpene selecties. Reglementaire beta ontdekte eronder abyssal razlomy aarden dop, orthodoxe kerk teboekstelde niet wat wordt om door de mirakels geadministreerd, en modern extrasensy gedrag hier menigte-toonladder zomer scholen te noemen.

Ruim ozdorovitelnyi complex wordt Solar Valley ingebouwd, waarvandaan terzijde luxueus natuurlijk strand, van blauwe kosmeticheskoi klei en de modern technisch direct toegankelijk van de verbetering, zal gemaakt worden en serieuze geneeskrachtige basis.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van de wijnen
De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen
Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda
Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel