Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Heilige Vinsent en gertsoginya Alenor Akvitanskaya

Heilige Vinsent – uitvinder bochkotary, van collectieve economie en enkeling standaardmaat. Bemachtigt toerisme, op welke wijze bedrijf, eigen zeggend, en begon, en succesrijk continueert nu hoe bezoeken door de toeristen van de vieringen Holy Vinsenta in de verschillende dorpen van Frankrijk. Als om in de rekening te nemen die noemen dit letterlijk bestaaatt uit twee Fransen woorden van "de 'wijn'en" - wijn en "sept." - heilige, niet waarschijnlijk kosten op zoek voor hen betonnene historische persoon. Expliciet ene die verbreiden in 3-4 eeuwen van onze tijdperk met betrekking tot alle oeroude wereld (de meer precies verongelukkende oeroude beschaving) van de mannenkloosters bespeelde in gedragse beta's vinodeliya cruciale rol. Incluis in de Krim.

Op welke wijze het is onmogelijk better voor collectieve economie naderde vinogradnaya loza. Vinograd behoeftes van de tijdperk-consumerend en razmerennoi de hele jaar arbeiden. Gelijk razmerennostiu behoeft en het verbruik van vinogradnogo wijn. Voor de handelswaar van zheludka" met betrekking tot de behests van Apostle Pavla het te benutten moet slechts in de afmeting. En deze afmeting in eerst christen mannenkloosters lagen in 320 grammen per etmaal vast.

Mannenkloosters waren anderse en postoyalymi yards, ja en torgovlishka tussen bratiami in andere landen gingen gewoonte-vrij. Dieven beseften woede bozhego nog posilnee, dan het gezag van baronnen en vorsten. Zodat materie ging op monakhov tamelijk goed, en poosje duits en anderen barbaarse stammen stopgezet om te dwalen en oseli op landen moderne Europese naties gevonden, met betrekking tot voorbeeld Karla Great vinodeliem staal om en feodaly te doen.

Prinses, obogativshaya Bordeaux op 200 jaren oud. In 1152 jaar gertsoginya Alenor Akvitanskaya werd getrouwd voor de toekomstige koning van England Genrikha Plantageneta die terzijde van allemaal anderen werd anders monopolnym sgovorom tussen huizen brachuiushchikhsya in de beste besefen van vorotil alcoholhoudende handel vergezeld. Op 200 jaren oud provinciale Bordeaux werd de louter supplyer van de wijnen op het eiland Groot-Brittannie. Scheen het speciale type van wijnen – klarety, naar de meeste overeenkomstige smaakvermogen van englishmen naar en tamoshnemu rauw klimaat. In 13 eeuw woord "tonnage" werd international een of anders. Bedoeld het ableness van de boot in te nemen plank de bepaalde boel van casks (willen herinneren aan cask in fransen "Ton", en kubieke inhoud zijn verrijst van kubieke inhoud oeroud pifosa in 1 1000 van de liters).

Op het gebied van rode wijnen Bordeaux omstreeks 2/door 3 zasazhivaetsya Kaberne brandmerken, en omstreeks 1/3 bezeten merken Merlo, Verdo en Malbek. In gelijke proportie van de wijn en kupazhiruiutsya. Begeerte om deze wijn overheen tweehonderd jaren oud van oburevaet vinodelov alle wereld van Chili tot toe Australie te herhalen. In sovjete tijdperken uitgenodigd degustatory van Frankrijk sochli die de meeste dichtbegroeid naar klassieker bordosskomu wijn veldfles rode "Alushta".Complementarily op dit thema:

Veldfles rode 'Alushta'
Traminer Chernomorskii
Oeroude Chersonese
Orthodoxe N 7
Zwarte Arts
Starokrymskoe