Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Banding 'Massandra', fabriek herbergen

Wereldwijd onderkende vinkombinat "Massandra" leent van praktisch iedere klochok de unieke bouwgronden van Large Yalta - omdat alle zij worden zon gericht op. Naar de west van Jalta verblijven landen sovkhoz-fabriek "Livadiya", en naar naar het oosten - sovkhoz-fabriek "Gurzuf". Besta en andere economieen - in Large Alushte en Sudaxkom gebied. Op de hele banding voltrekt 40 merken van de wijnen (van hen 28 merken van wereldwijd gewetene marochnykh wijnen), maar het hart van banding, natuurlijk - in predmeste Jalta.

Herberg fabriek en vydolblennye in de afgronden kelders, bij wie verrijst van tainstvo maturation onvergelijkelijk muskatov, tokaya, portveinov, resideert overheen Massandrovskim park.

De generaal notoriety van massandrovskie wijn kreeg van KhiX eeuw. Op de zeer beginnende vervaardiging werd op wetenschappelijke basis, het dichte examen van de ervaring van leidinggevende Europese landen en unieke tysyacheletnikh tradities krymskogo vinodeliya ingestellen.

Vorst L. S. Golitsyn benoemde in 1891 jaar op de afspraak van belangrijkste vinodela Udelnogo afdeling (zo heette de controle door alle landen imperatorskoi surname) in de Krim en op Kaukasus, maakt duidelijk beslissing omstreeks de constructie voorop in de Rusland van de ondergrondse fabriek van tunnelnogo type voor de vervaardiging en zetsels van de veldfles en toetje wijnen. Na de meerdere jaren oud van de zoeken, van de bestuderingen van de verschillende gebieden van de Krim constructie werd in 1894 jaar namelijk in Massandre begonnen.

In gestoken anderse zelve Golitsynym de collectie van bemachtigt "Massandry" momenteel wordt buiten het miljoen flessen met de inderdaad unieke wijnen gevormd. Kollektsionnyi het fonds van banding "Massandra" bestaaatt uit 3 onderdelen: Muzeinogo, adverterend-onderzoekend en spotje. Muzeinyi fonds ruimere waarde presenteert, en verblijvende erin wijnen zijn unieke een of anders. In muzeinyi fonds wordt tot toe 3 flessen van iedere titel van de wijn van alle jaren van de oogst van het nummer verblijvend in de samenstellingen gestoken.

Muzeinyi fonds wordt constant opgeslagen. Adverterend-onderzoekend fonds wordt voor de bestuderingen van de wijzigingen in de wijnen in lange hun opslag in de flessen gemaakt; De kennis van de deskundigen met de werkwijzen van de fles verouderend van bemachtigt; Voor de deelneming aan zaalen, veilingen, tentoonstellingen met adverterend doel. Commercieel fonds wordt gemaakt voor de fles zetsel van niet minder drie jaren oud bemachtigt met navolgend realisation in de bloem van de organolepticheskikh verdisstes.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Sovkhoz-fabriek 'Livadiya'
Sovkhoz-fabriek 'Gurzuf'
Portvein witte Iuzhnoberezhnyi
Portvein rode "Livadiya"
Muskat witte 'Livadiya'
Muskat Pink Iuzhnoberezhnyi