Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111
Statistiek saita
Rambler's Top100bigmir)net TOP 100

Serdolik De taurida 1996 jaar

12 jaren oud van de zetsel werkelijk maakten deze wijn harmonisch zonder alle manier van de voetspooren spirituoznosti. In wat het zeer sterke, fortess manifest als vroeg als hoe gemakkelijke koniachnye toonen. Vergelijking er mee menigte-toonladder types madery van "correcte" Portugese merken Albilio, Verdelio en Sersial bijstere inktkoker schoort waarheid omstreeks wat "wijn – het product van de ligging". Er is een begeerte om – en lettere toe te voegen. Het is Real, wijn veel myagche, izyskannee, bogache met betrekking tot smaakvermogen, dan andere types madery.

Madera matures in speciale solyarii lijkend op naar teplitsu. Wanneer in de zomer van in de lommer omstreeks 40 graden, in solyarii temperatuur opstijgenen tot toe 70 graden. Voor de rekening van het verschil dagblad en avond temperaturen verrijst konvektivnoe de vermenging van de wijn. Voor 4 jaar van maturation madery de kwartaal verdampt van de volume van de wijn, vinodely spreken: "Deze vypili engel'en.

De eerbewijs van de creatie van huiselijke postzegels muskata, madery, kheresa, van portveina en andere klassieker stempelt van de wijnen behoort de seconde en derde generatie van de wetenschappers "Magaracha": A. P. Serbulenko, M. A. Khovrenko, A. M. Frolov-bagreev, M. F. Shcherbakov, S. F. Okhremenko, M. A. Gerasimov, N. N. Prostoserdov, N. F. Saenko. De wijnen van stalen toe te bereiden gelden spirtovanie die vervaardiging inlieten van desernykh wijnen naar een minderer graad te zijn aangewezen op de weersomstandigheden. Hoewel de meeste unieke wijnen nog rozhdaiutsya niet van de onafhankelijkheid van de weersomstandigheden, en van het best betrekking van de bijzonderheid van jaarlijks

Serdolik De taurida 1996 jaar

Toetje witte marochnoe wijn, proizvodimoe van zaiziumlennykh van de merken vinograda Rkatsiteli, Traminer rose, Muskat witte, Aligote muskatnoe verbouwd in de steppe en predgornoi het deel van de Krim en op Iuzhnoberezhe. De wijn is van zachte goudene kleur. Ruiker helder, met tsvetochno-medovymi dodenrijk. Smaakvermogen compleet, maslyanistyi, met de toonen van uvyalennykh bessen vinograda, poslevkusiem vyalennoi meloenen van en banaan. De term van de zetsel 2 jaar. Animo 16%, suiker 16 g/100 cm3.

De menigte-toonladder concentratie van titruemykh zuren 4-6 g/dm3. Is gebruikt op welke wijze postprandial toetje.

Wijn met betrekking tot zodanig technologie kan worden verricht leix in in het bijzonder zonne herfst welk ging tamelijk vochtige en zonne zomer en voorjaar zonder zamorozkov – niet van meer dikwijls eenmalig in 3-4 jaar vooraf. Zodat wijn ongewoon en geacht, nergens behalve "Magaracha" het vervulen niet. Maar de technologie van de fabricage van wijn van zaiziumlennogo vinograda Rkatsiteli verplaatste "Inkermanu" en "Koktebeliu" voor de postzegel van de wijn "Old Nektar", ook tamelijk interessant.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Rkatsiteli Magarach
Kheres fors Magarach
Madera Alminskaya 1991 jaar
Bastardo Magarachskii
Muskat witte Magarach