Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Madera Alminskaya 1991 jaar

Alle jaren in Magarachskom vestiging werd geavanceerde onderrichting gedraagd. Eerst leerlingen waren 19 jongens van militari-weeskind huizen. Term ucheby door hem vaststelde in 20 jaren oud (bestaan en andere gegevens – in15). Later geaccepteerd in uchilishche slechts geletterd en voor de voldoening in 50 roebels per annum in compleet aanplakbord-huis.

Geopend ook superieur vinodelcheskie traineeship. Magarachskie wetenschappers bereid aanzienlijke deskundigen die op de beeindiging ucheby werden beslecht om in particuliere economieen te werken. In vinpodvalakh ondernemers Gubonina, Tokmakova, Molotkova, Maltseva gestaan van de vreemd drukpers, stekateli, en in "Magarache" alles bleef antediluviaal. En neudivitelno, omdat kazennoe winst geproduceerde slechts eerst 12 jaren oud. Magarachskoe vestiging doorgegeven op samookupaemost, ja anderse bedekt de tegens van Nikitskogo Garden. Stalen van diversified vinodelcheskogo toerusting worden in zdeshnem museum opgeslagen.

In 1873 jaar op Wereldwijde tentoonstelling in Vien magarachskie Traminer, Muskaty, Pino-gri kreeg hoogste toebedelingen. Werd aangetekend die 'dit bemachtigt in andere landen hebben niet niets zichzelf lijkend op evenmin met betrekking tot de zachtheid van de smaakvermogen, evenmin met betrekking tot fragrance, evenmin met betrekking tot ruiker". Dan - premialnyi certificaat hoe superieur verschil op Internationale tentoonstelling in Philadelphia in 1876 jaar, medali voor rode wijnen en VOOR uitstekende muskatnoe wijn met doordringende ruiker" op Internationale tentoonstelling in Chicago in 1893 jaar. Bemachtigt "Magaracha" gewonnene prijzen op alle competities, bij wie deel maakten van. In sovjete tijdperken dit waren competities in het kader van de landen van Advice Economic vzaimoposhchi. Maar instituut wordt door het partijlid in zijn totaliteit van en Internationale vereniging vinodelov met het centrum in Parijs erkennen.

"Magarach" erop houdt seconde met betrekking tot rijkdom in Europa en door het vierde in de wereld de collectie van de merken vinogradnykh loz na. Begon deze collectie Khristianom Stevenom in Nikitskom tuin, het continueerde door de radio's en Magarachskim vestiging wat dat tijdperk op iuzhnoberezhnykh landen. Maar boeken-zegel pitomnikov in de verschillende plaatsen van de Krim gaf beta terug, als het waren, naar de begin – naar Southwestern de Krim. Predgornoe wedervoer economie "Magarach" resideert in Bakhchisaraiskom gebied op met.Vilino, er waarin rivier Alma vpadaet naar Zwarte zee.

Madera Alminskaya 1991 jaar

Madera alminskaya - fors witte marochnoe wijn van vinograda Rkatsiteli brandmerken. Verbouwd in predgornoi de zone van de Krim. Wijn is van de stuwing ontsteken-goudene of barnstenene kleur. Ruiker complex, met de toonen van de zetsel en kalenogo oreshka. Smaakvermogen compleet, harmonisch, nauwelijks zhguchii. De term van de zetsel 4 jaar. Animo 19.5%, suiker 4 g/100 cm 3, is gebruikt op welke wijze aperitif.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Rkatsiteli Magarach
Kheres fors Magarach
Serdolik The taurida 1996 jaar
Bastardo Magarachskii
Muskat witte Magarach