Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Saperavi

Elk meer dik en met betrekking tot kleur (donker-granatovyi), en met betrekking tot fragrance (besnoeien, zwart smorodina), en met betrekking tot smaakvermogen met ruimer extraktivnostiu, door astringency. Op "Massandre" geheel doorgaat marochnye toetje wijn, bijvoorbeeld, op Kagor Iuzhnoberezhnyi. Het is over het algemeen, kan worden gezegd die Saperavi werd de basis van orthodoxe tserkovnogo wijn (omstreeks hem anders voorafgaand aan). Leix fatsoeneren afgelopene jaren oud op naturalnye bemachtigt oorzaken alles kleiner om van Saperavi fors portveinov en versnapering likernogo wijn te maken. Voorletter sakharistost vinograda 19-22% (chut hoger boven, dan op Kaberne, maar Saperavi nog elk meer priveredliv te conditioneert). Na sbrazhivaniya susla nasukho, van alle suiker zwenk in het animo gevend naar de wijn fortess in 10-12 graden. Wijn, natuurlijke wijze, bijster nou naar de hekje vet myasnym bliudam caucasian kookgelegenheid.


Confronterende indigeen Georgian Saperavi Senakuri van de stad Senaki (reglementaire invoerder in Oekraine bedrijf "Vinfort") van Saperavi de koopmanschap-zegel 'van "Golitsynskie wijn" (maker TOV VKF "Bakhus", g. Yevpatoriya), het is mogelijk in de beiden ontdekken zeer lichtende sortovye eigenschappen, niettemin in krymskom de wijn van de toon respectievelijk besnoeien, poosje kopchenogo, prostupaiut yasnee.

De oudheid thema het zal noodzakelijk om niet monter notoi te bewerken: Als vroeg als 2 1000 jaren geleden werd het leiderschap van Frankrijk, de meer precies Romein provinciaal van De gallium vastgesteld. In 7 eeuw tot toe onze tijdperk grieken-fokeitsy gevondene Messalinu (Marcel) en, hoe overal, stalen om wijn te verrichten. In 96 jaar van onze tijdperk Roomse keizer Domitsian vertelde vyrubit half alle loz in Gaul. Aanleiding dit was povalnoe drankzucht met betrekking tot alle grote imperium, zatoplennoi toeloopen goedkoop (en handelswaar!) Wijnen, voor de verscheping welk snugger, snel verrijkten gally gebruikt eiken cask. Werd ze Ton geroepen, werd Grieks pifosy door – grote glinyanye kuvshiny kubieke inhoud omstreeks 1000 liters gekopieerd. De cask vinding schrijven aan naar plemyanniku toe en de leerling van wist filosoof Platona Spevsippu Athenian anders in 350 jaar tot toe n. E., Maar leix in Gaul met zijn neoglyadnymi dan door eikene wouden, ze werd basis vinodeliya. Alle naar het oosten deel van oeroude wereld, incluis Byzantijnse Rijk, Kaukasus en de Krim ontbeerde casks anderse en ertussen tijdperken.

IN de Krim pifosov wordt talloze menigte gevonden. Waren gebruikte zij en voor de opslag van sypuchikh producten, en voor sbrazhivaniya susla. Voor de verscheping van de wijnen anderse en ertussen tijdperken krymskie vinodely continueerden om draagkruiken – lang dvuruchnymi kuvshinami met acuate bodem te benutten. In triumy rechtbanken hen bedded, vtykaya in het zand.

Voor zuinige verscheping, wijn verkortte, uvarivaya het. Sowieso, van de draagkruiken op de banketten het perelivali in obemistye kratery (brede kommen op klein vet nozhke), en jongens-vinocherpii wijn verwarden met waterhoudend (1 naar 3) naar en razlivali gasten gering kiafom (door de kom op lange hengsel). Verblijf afhankelijk van rang dronk van de kommen en de toeteren van verschillende vorm: Kanfarov, ritonov. Speciaal riton in de vorm van bychei hoofd verhoogd op alle lengte van de hand, door de lippen van stier wijn aangewipte platte kom, fial – het verzuimde in andere hand. Wijn penilos, iskrilos in de hel van de toortsen, gespeeld fragrance welk in beste merken is administreerde was naar diversify door de grassen en pryanostyami.

Vrouwen voor de tafel werden, mannen op de banketten vozlezhali op roomy stenig of van hout bedden bespreaded shkurami en door de doeken niet verondersteld. Het is begeleidende, vrouwen konden binnenshuis – zetelen als fleitistok en ballerina's.

Voor moderne handel-ledi, verwachting, deze wil dienen maar beweegreden voor de schertsen, nekim door de basis-lijn voor otscheta de erfenis. Ok en goed thema voor "de wijnen instsenirovki" volksoverlevering omstreeks priestess Ifigenii die in Taurida ingenomene de opoffering van bogine Deve exclusief mannen. Doorgebrachte tijdperk en dan op de vrouwen van de kleine vermaak .. .. Ok en wat opoffering zonder de wijn.Complementarily op dit thema:

Oeroude cultuur
Rose dorre wijn Gerakleya
Kaberne
Afrodita
Geheime Chersonese