Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Wijn en ijsje, wijn en water, kokteili en 'kupazhi'

Ijsje wordt om in vermuty geadministreerd en balzamy toe te voegen, maar ook de smaakvermogen van vele andere wijnen, alsmede van de brandewijn op de vurigheid het slechts zal verbeteren.

Over het algemeen alle krymskie wijnen op de vurigheid better om verdunnend drinkable water te drinken, en in winderige weersgesteldheid en van de koelte op stakan de thee tamelijk van 15-20 grammen kagora of rood portveina, om maar meteen om, hoe prettige tselitelnoe warmte overlopen met betrekking tot lichaam te voelen. Het is begeleidend, op degustatsiyakh, natuurlijk, wijn verdunnen niet. Het is belangrijk anders om dat koolzuurhoudende zuur in het mineraal zich te herinneren en prik water versnelt de alcohol handeling. Enerzijds, dit maar meteen ontwikkelt prazdnichnoe animo achter de tafel, met andere, wil sneller verlof opianeniiu, als jullie dribbelen om handel verplichtingen terug te komen op.

Aangaande kokteilei better experimenteren niet naar en doveritsya herzagen klassieke recepten en wedervoeren barmannen. Voor de doelen de wijnen van het toerisme kokteili over het algemeen geen besef hebben.

De vermenging van twee gerede wijnen – "kupazhirovanie" - totaliter geoorloofd, als allen van hen wordt verricht van lichtend merk betuigden, en jullie voelen dat wederzijdse toegift van de merken better zal heeft gelijk voor uw smaakvermogen. Ook zoete wijnen kunnen worden dor, ook dik rood – wit aangevullen.

Meest belangrijk voor de gezondheid en de inschattingen van de smaakvermogen - opeenvolging pitiya. Ze is belangrijk niet alleen en niet stolko voor degustirovaniya, hoeveel over het algemeen voor het gebruik van de wijnen. Gemakkelijke wijnen moeten fors, sterk - versnapering, wit - rood, jong - ervaren voorafgaan. Witte champagne met de lage inhoud van de suiker (briut, dor of semidry) verhuizing op het begin ruim zastolia, en rose of rood polusladkoe en muskatnoe – naar de vruchten, naar de ijsje-room, naar de chocola.

Vele drinkt eigen eigendom om organizm persoon vooraf en naar usvoeniiu alcohol, en naar de etenswaar toe te bereiden. Champagne, Madera, kheres, vermut podaiutsya als aperitif beneden gemakkelijk van niet accuraat voorafje.

Als jullie wijn toetsen, en zaodno en capitally versterken machten die om en vogel podaetsya wit, en naar het vlees rode wijn te vissen. Ovoshchnye bliuda handelswaar met semidry wijnen, en vet en hekje bliuda, vooral zharennye, behoefte van sterk wijnen drenkte.

En belangrijkste regel: Wijn niet zakusyvaiut, en door de wijn zapivaiut karen! Besef in wat ieder bliudo als naar de manifest de wijn smaakvermogen. En deze smaakvermogen verblijf in de pauzes tussen edoi makende bijzondere back-knarste voor de communicatie, conversaties, de sensaties van de viering.

Geacht bliuda vergezelen ongewoon kollektsionnymi, door wijnen onderkende. Niettemin complex en pikantnyi smaakvermogen edy moet niet door maar meteen zaglushatsya de rijke ruiker van de wijn, zodat niet alles zo is ongedeeld en uniek, bijvoorbeeld, blackhead bereiden in rode wijn toe, en beduidt, en verhuizing er mee gelijke wijn.

Alles behalve naar allemaal bliudam kan succesrijke geselecteerde wijnen zijn. Uitzondering stileert leix zoute en vette vis, ze imparts zuure metallieke fanfarekorps te bemachtigt. Als van reeds zeer er is een begeerte zodanig vis, dan ernaar better om beery degustatsiiu af te rekenen. IN de Krim wordt alle rijkdom pivovarennoi de industrie van Oekraine en de vele populaire merken van andere landen gepresenteerd. Te begroten hen het is mogelijk in zodanig opeenvolging: Gemakkelijke hel merken, sterke ontsteken, ervarene, fors met medovymi en anderen toevoegingen, rood, donker, donker met de toevoegingen en donker ervaren. Echter standaarden van het bier veel gemakkelijker om year in year out te weerstaan en van adapteren aankondiging rem, zodat beery degustatsii leix toegift om, veeleer te touren dan het belangrijkste beweegreden.

Ik kom op wijn en naar vette vis terug, als alle gelijke er is een begeerte en die, en andere: Vis het is mogelijk eenvoudig zapit door tomatnym sap, en dan komen op wijn – alle gelijk wit en posushe terug.

Het is begeleidend, in de tournee belangrijkste om indruk omstreeks de indigeen bliudakh naar te componeren en plaatselijke kookgelegenheid – vertrouwen de nieuwsgierigheid en niet ook vozites met de regels.

Het is alle de meer die vele onze tradities niet enkel worden van het besef maar ook poprostu benard van het gezichtspunt frantsuzov en elementair fiziologii ontnomen. Het is bijvoorbeeld, hebbelijkheid zaedat champagne door de chocola of tsitrusovymi. Omdat hen drenkten smaakvermogen eenvoudig bedwelmt vkusovye de gezwelen van de taal! Verreweg de begrip verkleint van de smaakvermogen en ijsje-room. Echter het smaakvermogen en de smaakvermogen van de drankje zal, bemachtigen als ijsje-room polit door likernym wijn of brandewijn.

Chocola, koffie of naar het oosten sladosti niet van perebiut proeven slechts fors portveinov, muskatov, van balzamov en brandewijnen. Ernaar als vroeg als toepasselijke citroenen, sinaasappels en anderen ekzotika. Niet van perebet de smaakvermogen van likernykh bemachtigt en brandewijnen en goede tabak. Het is begeleidend, opnieuw willen memoreren omstreeks umerennosti en egards naar uw bedrijf.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Posuda voor dolgikh banketten en banketten