Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Portvein rode Krymskii

Tot toe 1925 jaar werd van niet geproduceerd noch cask Russisch kheresa. Zaakkundige leden werden aanvankelijk in de instituut "Magarach" gefabriceerd, poosje van de gist bracht van Spanje. Wezenlijk alle flessen met krymskim kheresom hebben elk de aandelen van Spaanse wijn, vanwege cask altijd dolivaiutsya nakomeling vinomaterialami, maar op de Griek calends gerede wijn versmelt niet compleet samenstellend zadel voor volgende zetsel.

In de groepering van de fors bemachtigt de meeste beduidende plaats en met betrekking tot aanmaak volumes, en met betrekking tot populariteit in voormalige sovjete republieken lenen portveiny. En hier als vroeg als aftakking met de wereld standaarden groot.

Portvein - woord Engels en Duits, middelen letterlijk "wijn van Porto" (Oporto stad in De portugal). Eigentijds is Porto, Real, zeer goed, maar dit dorre naturalnoe wijn, in de vervaardiging welk gebruikte aardolie vinogradnyi animo.

Oorsprong portveina ook verbinden zich aan marinier tournees, maar als vroeg als niet zodanig lang, hoe op madery. De verergerend van de houdingen tussen Frankrijk en de belangrijkste koper van de wijnen door Engeland leende kansen portugaltsam uit. Maar wijn Vandaar werd vezti gekomen als vroeg zoveel dolshe, en op timt het prokisalo, zodat voor beste instandhouding Engels mariners verzon dolivat in de wijn animo. Zelve woord "animo", bedoelt "geest" (vandaar – spiritizm).

De geest van de wijn, bij wie wordt geconcludeerd het ableness om opianenie te veroorzaken, goudmakeren beheersten om anderse ertussen tijdperken te onderkennen. Stalen geweten en het eigendom van het animo te bewaren voor af verroten, van het bederf, skisaniya. Hier is van slechts vkusovye het kwaliteit waren laagte wegens sivushnykh boters.

Gebeten door de stukje werd beheerst en de ingewikkelde blauwdruk van de aanvulling van het animo anders in yeasty suslo, maar belangrijkste – de zelve procedure van de selectie vinomaterialov voor portveinov. De meeste waarde postzegels vervaardiging niet jaarlijks en met de grote gedeelte van hoge-handigheid handmatige arbeid.

IN Rusland in 19 eeuw van de staal podrazhat goedkoop Duits "portveinam", leix kopierende of zelfs sophisticating portugese een of anders. Dit verwekkene eenvoudige grote toeloopen mutnogo besotting poila, zodat in de velen gebieden van Rusland, woord dit, net zo vermut, wordt geblameerd. Rondborstig slechte is groepering portveinov "Alushta" razliva "Massandry" en "Livadii". Maar gelijke postzegels (met uitzondering wit) op razliv in sovkhozakh "Taurida" en "Alushta", alsmede in de flessen van de firma "Satera" erin van deshevizne totaliter pristoinogo kwaliteit.

Krymskie portveiny fabriceerden voornamelijk voor het patriciaat en de kwaliteit van hen beter werden overheen alle 19 eeuwen. Vele magisters van Duits of Italiaan oorsprong, alsmede Rusenen verhoogden datum technologie: Naturalnoe gisting stopgezet vinogradnym door het animo-rektifikatom, alsmede termoobrabotkoi voor de vasthechting van de suiker en ruiker. En als om krymskie portveiny te vergelijken, bijvoorbeeld met Duits bemachtigt die dat aanblik respectievelijk tijdperk verdunnen in twee-drie. Onze portveiny centrum in zelf zacht solnyshko. Een van de meest populair op consumenten, verkopers en makers – gemakkelijk van de toegang op prijzen en altijd superieur kwaliteit

Portvein rode Krymskii

Marochnoe sterke rode wijn. Wordt van vinograda rode merken geproduceerd: Kaberne-sovinion, Saperavi, Morastel, Bastardo Magarachskii, Aleatiko en andere in het dozijn vinzavodov. De volop warmte en zonnelicht, de dorre hartelijke herfst van de Krim maken wijn helder herinnerde zich. Ruiker plodovyi complex, mondig. Smaakvermogen compleet, zacht, harmonisch met de toonen sukhofruktov. De zetsel term in de eikene collo 3 jaar.

Animo - 17.5% om. Suiker - - 10 g/100 cm3.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Wereld vinogradarstvo, vinodelie en vinotorgovlya vandaag
Glinster en narigheid medalei. Verschillen in de international en sovjete standaarden van de kwaliteit van bemachtigt
KHERES Massandra
Kagor Iuzhnoberezhnyi
Monastyrskoe ugoshchenie
Muskatnoe igristoe rose
Brandewijn marochnyi X 'de Krim'
Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen