Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

KHERES Massandra

Semidry wijnen zeer populair nu, winnen hen naturalnym door de gisting van zeer zoete merken, allereerst muskatnykh. Door succesrijk voorbeeld kan worden Traminer Chernomorskii "Inkerman" (wordt in aanvankelijk hoofdstuk beschouwd, seconde hoofdstuk) beschreven. In het dit degustatsii wij willen deze groepering verzuimen, omdat er zullen noodzakelijke razobratsya de velen groeperingen van elk meere fors drankjes in staat zijn.

Volgende groepering van – polusladkikh wijnen, is blij complex in de vervaardiging en met betrekking tot de wezenheid verschilt door de onvastheid. Erin aantal van fakes en falcifications zeer is ruim, reeds zeer is ruime aanvechting, te maken ergens toe vrode onderkende French Shato Ikem, maar slechts zonder bijzondere vozni en uitgaven. Goedkope polusladkoe wijn – brandend nenaturalnyi product.

De groepering van polusladkikh wijnen, waartegen behoort Shato-ikem en andere soternskie, vydelyvaiutsya in de provincien Sotern (Frankrijk) van de merken vinograda Semilion en Sovinion met de menging Miuskadelya, en altijd in de deelname "edele kloten van de bok" - pleseni ontwikkeld rechter binnen de bessen in vochtige dewy morgen en verhite zonne dag. Gribok Botrytis cinerea slaakt van de bessen vlagu en de accuraate wasdom bevoorraadt van de concentratie van de suiker. Vandaan buiten niet jaarlijks regelt om zodanig wijnen, en de prijs van hen zeer groot te winnen.

In de zetsel van naturalnykh de wijnen van hen sladost kunnen bevoorraden en bijzonder gribok welk wijnen bikt door de dampen in de kelders met tamelijk ruime vochtigheid.

Roman natuurlijke wijze polusladkie de wijnen van Georgia, waartegen behoort bijstere gerenommeerde Khvanchkara. Suslo niet vybrazhivaet helemaal zijnde verschuldigd naar de lage uitwendige temperatuur van de gisting.

Op de post-sovjete kamer van polusladkie wijn worden door de aanvulling in vinomaterialy suiker en animo zonder bijzonder ukhishchrenii verricht. Vooral vele zodanig wijnen de firma's van De moldavie, kopiruya gewetene Bulgaarse postzegels vrijmaken. Als zullen waarnemen die polusladkie bemachtigt veroorzaken jullie hebben hoofdpijn – hen ontduiken. In onze degustatsii wij poosje willen daarlaten deze groepering. Het is in het verleden, in het tweede hoofdstuk van aanvankelijk hoofdstuk wij als vroeg als beschreven polusladkoe 'De oeroude Chersonese" van fabriceren "Inkerman".

Met de aanvulling van het animo, maar door als vroeg als zeer ingewikkelde technologische toelatingen wordt de ruimer klassikaal van sterke wijnen verricht, bij wie paren kheres, maderu en portveiny. Kreplennymi zijn ook en likernye wijn met de ruimere inhoud van de suiker welk als op sterke wijnen, wordt aanvulling in suslo animo geadapteerd.

Op degustatsiyakh kheresy verhuizing voor maderoi en portveinami, omdat zij sushe. Hoewel zij kunnen zeer sterke zijn, extraktivnost hen is klein, omdat voor de toebereiding is slechts gebruikt suslo-samotek en het sap van eerst aandrang. De titel van dit type van wijn verrijst van Spaanse stad Kheres de la Frontera. Honderden van de jaren geleden (niet minder 800 -900) op ene indigeen vinodela ontpopten zich zonder prismotra en aandacht polupustaya de cask van de wijn van witte wijn. Erop bovenaardse razvilas lokhmataya ontsteken-grijse film. Vertel die het besliste ongedeeld vylit wijn deformeerde, maar het geducht en elk als naar-bijzonder gezond fragrance overtuigde het om wijn te toetsen, zo en werd bijzondere kheresnyi smaakvermogen opengesteld.

In de constructies van kheresa cask met de wijn niet dolivaiutsya, en op het vlak de wijnen van kultiviruiutsya plenchatye de vorm van bijzondere kheresnykh gist. In de uitputting van voedende substanties plenchatye gist sterven buiten, onderdompeling in de wijn en worden belegeerd.

Dan de wijn onderdeel samenvoegingen, en cask dolivaetsya door elk meere jonge wijn.

De wijn reserve beneden de film wordt Spaans "solera" (ingebeld die beduidt podstavka). Periodieke peredvizhka fout beneden de film van verschillende leeftijd kreeg het systeem titel "soleras". Gerede postzegels kheresa worden van kupazhirovaniya soler verschillende leeftijd gewonnen. Er zijn ook zoete te droogmaken postzegels met pribavleniem om versnapering vinomaterialov, bijvoorbeeld, muskata.

Industrieele aanmaak kheresa in De sovjet-unie voor het eerst scheen in De armenie, waar worden lokale bewoner kheresnye gist (voor het eerst buiten Spanje) gevonden en waar werd speciale kheresnyi fabriek gebouwd. Nu voor de vervaardiging worden de speciale culturele geslachten van kheresnykh gist en werkwijzen termoobrabotki, accelerative vervaardiging gegolden.

KHERES Massandra

Marochnoe sterke witte wijn - best tussen de wijnen van kheresnogo schrijven. Bekwaamt zich van vinograda merken: Sersial, Albilio, Verdelio. De bijvoeglijke bepaling van de toebereiding van de wijn van deze postzegel is zetsel in de koers van het jaar beneden de film van kheresnykh gist. In de werkwijze van kheresovaniya en navolgende thermische behandeling in de wijn worden bijzondere organische substanties - aldegidy en atsetali gestapeld, als gevolg wijn specifieke smaakvermogen koopt, met de gemakkelijke toon van bittere amandel en kalenogo oreshka.  De wijn van goudene kleur, ruiker doordringend, complex, smaakvermogen harmonisch, compleet. De werkwijze van de formatie en de maturation van de wijn beklijft 4 jaar.

Animo: 19.5% om. Suiker: 2,5 g/100 blok. Het is cm

Internationale competities tijdperk en opnieuw onderkende de superieur kwaliteit van deze wijn: 7 goud, 2 zolver medali. In 1970 jaar op II De internationale competitie van de wijnen en brandewijnen welk werd in Massandre op De logementhouder fabriek gedraagd, Spaanse kheres kreeg de vasstelling 18,67 punt, en massandrovskii - 18,86 punten. Beide kheresa kreeg met betrekking tot goud medali.   Wijn wordt van 1944 jaar geproduceerd.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Wereld vinogradarstvo, vinodelie en vinotorgovlya vandaag
Glinster en narigheid medalei. Verschillen in de international en sovjete standaarden van de kwaliteit van bemachtigt
Portvein rode Krymskii
Kagor Iuzhnoberezhnyi
Monastyrskoe ugoshchenie
Muskatnoe igristoe rose
Brandewijn marochnyi X 'de Krim'
Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen