Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·Fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

De zevende lucht van vorst Golitsyna

Hoewel Golitsyn en ontpopte zich in de omgeving vinotorgovtsev in de minoriteit, verdisstes het voor Russisch vinodeliem waren in de september van 1903 jaar worden in de eerbewijs 25-letiya het activiteit in New Light aangetekend. Pozdravitelnaya kabel van Nikolaya II, adres begroeten van de gedeputeerde Udelov V. N. Martynova blueprinted enkel verzoening.

Naar 1912 g. Golitsyn redding verkreeg van de handel mislukking de detishcha - van New Light het deel van wijngaarden en het deel van kelders in de schenking Nikolaiu II verplaatst.

Het is uiteindelijk, het belangrijkste deel van ongewoone wijnen ontpopt in Massandre, van en unieke artistieke persoon in de jaren van Burgerlijke oorlog ischezli bessledno.

Tegenstrijdigheid en samenwerking, kwesties en de wederzijdse concessies van de deskundigen van Udelnogo afdeling en Lva Golitsyna stelen hoofdacten elitnogo krymskogo vinodeliya tot toe nu vast. En de verschijning van nieuwe wijnen als vroeg als in derde millennium – roman indigeen alsmede herhalende vreemde types – niet punt stelt in deze dialoog in. Ok en punt in dit hoofdstuk watergolft

'De zevende lucht van vorst Golitsyna"

Marochnoe toetje wijn van brandmerkt Kokur witte, Muskat witte, Muskat rose herhalend met betrekking tot sortovomu compositie agadic "Zevende lucht" gekookt door vorst Golitsynym in 1880 jaar. Kleur van gouden tot toe barnsteen met gemakkelijk rose perelivom. Ruiker lichtend complex met de toonen van de honing, van de perzik en kweepeer. Smaakvermogen compleet, harmonisch van poslevkusiem kweepeer en mushmuly. Animo 16%, suiker 18%. Kunnen worden izyskannym de merken van slivochnogo ijsje-room naar en exotische vruchten aangeraad aan.

Over het algemeen titelen niet karkateristiek voor Golitsyna bemachtigt, ja van en archief erover de compositie het liet niet. Tussen vinodelov als vroeg als langgeleden gaat baika omstreeks wat het eenvoudig erbuit goot in de buis de resultaten van de ervaringen met de meeste verbreid, maar ook door prostetskim krymskim Kokur brandmerken. Ok en podvalnye werkers completeerden hen het diner en, porazivshis eigenaardig complex, werkelijk mnogosloinomu, naar de smaakvermogen van deze wijn, gedoopt het door Zevende lucht. Beneden zodanig titel vorst en stak collectie meerdere flessen. Als vroeg als rond de middelmaat van KHKH eeuw belangrijkste vinodel Massandry professor A. A. Egorov de decodering liet van de compositie kupazha. Daardoor 4 jaren oud van de proefnemingen (1996 -1999) begaafde vinodel sovkhoza "Malorechenskii" With. V. Zadorozhnyi beheerste verfijnde ontwikkeling – opnieuw mnogostupenchatuiu – in de samenstelling vinograda, ervan aanvankelijke behandeling met betrekking tot merken en kupazhirovaniya. Hier is zodanig gedenkteken kreeg vorst Lev Sergeevich Golitsyn als vroeg vanaf sovjet vinodelov. Sergei Zadorozhnyi, tussentijd, niet enkel begaafde vinodel maar ook succesrijke ondernemer. Een van eerst het ordende particuliere degustatsionnyi hal – in de dorp Solnechnogorskoe. Zodat in het zomerseizoen met hem kan worden persoonlijk gecommuniceerd.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Aligote Krymskoe
Merlo, van de oogst 2002g
Madera Massandra
Portvein Red Massandra
Aleatiko Aiu-dag