Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Aleatiko Aiu-dag

In 1894 jaar gewetene gidrogeolog Golovkinskii plaats kiest voor belangrijkste kelder. Project ontwikkelde architect V. N. Chagin. In 1898 jaar constructie onder leiding van construeren En. I. Didrikha werd bewerkt. Het is rekening houdend dat dit waren de eerst kelders van tonnelnogo type, naar gelijkaardige maar beste economieen van Frankrijk, persoonlijke deelname Golitsyna kan worden cruciale een of anders erkennen. Maar het kon overtuigen keizer om 1 mln te spenderen. 100 ge. Roebels. Hoeveelheid: 7 tonnelei uiteenlopend door radii, algemene spanne in 2 versty, door de capaciteit van alle casks tot toe 80 ge. Emmers (1 vedro=12, 4 l) en 1 mln. Flessen.

In 1895 jaar wordt bewerkt en de verandering van de kelders in Sudake, waar op de opvolgers Ruime ook worden wijngaarden verkregen. Franstalige vinodel begint er ervaringen met betrekking tot fabricage van champagne welk dan werd basis voor industrieele aanmaak in Abrau Diurso op Kaukasus.

Op dit tijdvak Golitsyn loof New Light op de zorg N. Trubetskogo en doet vinodeliem en vinogradarstvom in alle Udelakh: Op Kaukasus, in Kakhetii, in Tiflise, in De moskou. Het succesrijk presenteert udelnoe vinodelie op de tentoonstellingen, bijvoorbeeld in Bordeaux in 1895 g. Wint Gran In.

Maar naar 1898 g. Tegenstellingen tussen het en hoogwaardigheidsbekleders Udelov bereiken zodanig gloed welk het loof aanwending en demonstrativno overgaven toebedeling. Honderd 1000 van de roebels het vertaalt in Het ministerie van Landbouwkunde, om van het procent van deze hoeveelheid tijdperken in vier of 5 jaren oud meerdere bonussen staken voor beste wijnen, van de veldfles vinograd en werk van de studiebeurs vooruit. Bonus voerde naam laat Alexandra III welk door dat tijdperk smenil Nikolai II.

Behandeling naar nieuwe vorst wordt leix in 1903 jaar aangetekend, wanneer Golits yn verplaatst zich hoogste naam het project van de wet omstreeks de slag met de falcification van de wijnen. Spoedig voor deze Odesskii vinodelcheskii congres erkend door de meerderheid van de stemmingen welk wijnen met de aanvulling patoki, buziny, van de teer, van de bietsuiker, van kartofelnogo animo en anderen ongevaarlijk voor de gezondheid van de substanties moeten in de handel gelden beneden gelijke titels, net zo naturalnye wijnen. Dit verlangde spotje belangstellingen vinodelov Bessarabie (nu Moldova en Odesskaya gebied). Pleinen van en urozhainost wijngaarden er waren groot, maar wijnen werden niet interessant gewonnen noch met betrekking tot kleur, evenmin met betrekking tot smaakvermogen. Dolgaya en ingewikkelde eiser van de kwaliteit van de wijn niemand interesseerde niet, incluis tsarskikh vinodelov.

Grote Russische markt gelaten overgave rivaliteit met Frankrijk en andere landen, en mode en diversified behoeftes tsarskoi kookgelegenheden vergden het ruime assortiment aan wijnen en, allereerst, in het kader van als vroeg als ustoyavshikhsya vreemde types onderkende.

Leerlingen en spodvizhniki Golitsyna vovse noemde niet de kreplenye wijnen portveinami, kagorami of muskatami. Maar naar de beginneling KHKH eeuwen alle vinodelie als vroeg als zapolonili vreemd munt. Golitsyn beschouwde correcte leix ongedeeld dubbel noemt van de titels van het merk vinograda en liggingen, bijvoorbeeld

Aleatiko Aiu-dag

Marochnoe toetje rode wijn, wordt geproduceerd slechts door de ondernemingen van banding "Massandra" van vinograda Aleatiko brandmerken. Samenstelling vinograda op de verwerking wordt in sakharistosti niet minder 24% verricht. Wijn "Aleatiko Aiu"-Dag' - van donkere-oode kleur, vobralo in de onszelf de verhite adem van het zuiden, met doordringend, zacht, door de roman ruiker. Smaakvermogen zacht, barkhatistyi van gammoi dodenrijk: Cacao, respectievelijk besnoeien, van de chocola.

De zetsel term in eiken collo - 2 jaar. Animo: 16.0% om.  Suiker: 18,0 g/100 blok.Het is cm 

Op Internationale competities deze wijn wordt 2-mya goud medalyami toegekennen. Wijn wordt van 1892 jaar geproduceerd. Toen het heette 'Ai-'Danil - Lakrima Kristi" (Tears Khrista). Deze wijn zeer verkoos keizer Nikolaiu II.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Aligote Krymskoe
Merlo, van de oogst 2002g
Madera Massandra
Portvein Red Massandra
De zevende lucht van vorst Golitsyna