Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van de wijnen en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Portvein Red Massandra

Door de gebruikelijke plaats van serieuze studie maken van Lva Golitsyna als vroeg als met 1867 g. Was gering imenie aan land Oki in Muromskom uezde Vladimirskoi provincien. Kennis met plaatselijke samenleving werd door stormachtige roman met suprugoi Predvoditelya uezdnogo dvoryanstva Hope Zasetskoi (door dochter gradonachalnika De kerch van vorst Zakhariya Kherkheulidzeva) beeindigd.

Wat dat tijdperk verontwaardiging te werk gaan niet voorbij het rijk, hoewel Verwachting Golitsyna begeleidde in 1873-74 jaren tijdens het het proeftijd in de universiteiten van Leipzig en Gettingena (Duitsland). Geschiedenis prosochilas in de kranten, zodat kameraad Golitsyna S. A. Muromtsev (nadien professor MGU, de leider van de lede van cadets en voorzitter 1 Toestand dumy) zelfs schreef en verkondigde in Leipzig kus boek omstreeks de aanleidingen van het leed tussen Zasetskim en Golitsynym, umudrivshis compleet om waarheid te verhullen. En wij anders wonder naar moderne gedeputeerden en wij verheugen ons op van hen waarheid! Intussen Golitsyn als vroeg als smenyaet Zasetskogo op de post Predvoditelya dvoryanstva.

Hoewel magisterskuiu thesis Golitsyn met goed gevolg verdedigde, professorial loopbaan als vroeg als niet gemakkelijk van de toegang. Dochter Sofia werd op tante knyazi in Vladimirskoi provincien, en rodivshayasya in 1876 jaar Verwachting – op moeder in De warschau opgevoed. Leix in 1890 jaar door speciaal tsarskim decreet wordt "twee vospitannitsam Prince Lva Sergeevicha geautoriseerd ..., naar Sofe en Verwachting, om surname Golitsynykh" te roeien met de riemen.

Half imeniya New Light behoorde Hope Zasetskoi, naar en seconde zijn broer. In 1878 jaar L. S. Golitsyn kocht seconde half af en was bezet vinodeliem.

Het is begeleidende, verloving ergens toe op de Griek calends het rekende niet. In 1877 jaar het piken door het partijlid de-verslaggever van Imperatorskogo Moscow archeologic samenleving voor de ontdekking en de beschrijving van de cab-rangen van de stenige leeftijd in het zwembad van rivier Oki uit. In verschillende jaren het kiezen Fatsoenlijke wereld rechter en glasnym dumy en ontmoetingen in Murome, Vladimir, naar De moskou, Feodosiya uit.

In 1889 g. Keizer Alexandr III stelde Golitsynu om alles vinogradarskie voor en vinodelcheskie economieen, naar appurtenant tsarskoi en velikoknyazheskim gezinnen rond te leiden. Het voorstel van de keizer Golitsyn roeide met de riemen leix in 1891 jaar.

Vorst erop nahield als vroeg als wijngaarden in New Light, dorpen Tokluk en Geiten (presenteren Solar Valley), op Kaukasus en in Stavropole. Imeniya bij voortduring verruimde die verbeterde en wedervoer basis: Kutlak (met. Monter, Sudaxkii r-n), Sudaxkaya vallei, Gurzuf, de voorstad van Feodosiya. Hieraan anders moet de eigenaarschap ervan vriend van vorst Gorchakova in Arkhaderesse en de echtgenoot ervan oudere dochter van vorst Petra Trubetskogo wordend in 1890 jaren door de ruimst supplyer van de materielen voor de veldfles en shampanskikh wijnen (imeniya Kazatskoe in Khersonskoi provincien en Dolmatovo in Dneprovskom uezde) toekennen. Golitsyn als vroeg als kreeg goud medali voor witte en rode wijnen, alsmede voor de champagne op de tentoonstellingen in De moskou, naar Jalta, Luizville en Niu-orleane (USA), Kharkov, Simferopol. In 1889 jaar in Parijs buiten de competitie werd goud penning voor "de prik wijn'en gekregen.

Golitsyn als vroeg als gevondene een vaste positie in de wereld en op welke wijze "Heer van Schade-expert's: De meest znatnyi, de meest rijk (sowieso – de meest overvloedig), met feilloze deskundigheid te nuanceren merken vinograda is eenvoudig met betrekking tot loof, en in de wijnen – om sortovye eigenaardigheden in elk complex kupazhakh aan te treffen. Met betrekking tot niuansam de smaakvermogen van bemachtigt het expliciet ugadyval de eigenaardigheid van de voedingsbodems en het karakter van jaar – regenachtig of zonne. En was in staat dit hoorbaar en aanwijzend om te beschrijven! Het Russisch ervan een lezing houdt en clausules feilloos (zullen niet zich vergeten die tot toe 10 jaren oud het niet gvooril in Russisch). De hoeveelheden van een jaar durende ervaringen waren enounced in breedvoerig brengen bij Udelnomu afdeling aan.

Naar 1889 jaar Udely skupaiut meerdere imenii met de wijngaarden en kelders: "Livadiya" (op de grafiek Pototskogo), "Massandra" en Ai-danil (op de opvolgers M. S. Vorontsova), alsmede vinotorgovuiu ferme S. M. Vorontsova met de agenturen in Peterburg, naar De moskou, Kharkov, naar Odessa, Simferopol en andere steden.

Eerst die regelde om Golitsynu te maken en deskundigen Udelov – om de echte titels van de merken te vestigen en om voor ieder stadsdeel hun beste combinatie te selecteren. Dit maar meteen werd urozhainost getild en verbeterde sortovoe de kwaliteit van de wijnen; De pleinen van de wijngaarden bij voortduring verruimden. De beroemdheid van het toetje bemachtigt "Massandry" neemt begon anders in oude kelders los imenii.

Portvein Red Massandra

Marochnoe sterke rode wijn, wordt geproduceerd slechts door de ondernemingen van banding "Massandra" gesituerd op Het zuiden kustlijn van de Krim van vinograda Murvedr brandmerken met de aanvulling van hoge-kwaliteit rode merken (Europees). Samenstelling vinograda op de verwerking wordt in sakharistosti niet minder 20% verricht. De wijn van intensief schilderstuk - van donkere-oode kleur. Ruiker ontwikkeld, doordringend met de helder uitgedrukt in eigenaardigheden van het merk, tsenimymi door maestroen. Smaakvermogen is complete, harmonische, bijstere inktkoker gehuld.  De zetsel term in eiken collo - 3 jaar.

Animo: 18.5% om. Suiker: 6 g/100 blok.Tref

Wijn wordt van 1894 jaar geproduceerd. Op het moment heette "Massandra N 81".  En chut in het verleden, in 1891 g., In de kelders Livadii vinodely I. A. Bianki en A. P. Serbulenko met betrekking tot gelijke technologie vervaardigde sterke rode "Livadiya N 80", voor welk belated werd titel Portvein rode "Livadiya" geadapteerd, maar omstreeks hem willen gesprek als vroeg als van nabij tsarskogo paleis.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Aligote Krymskoe
Merlo, van de oogst 2002g
Madera Massandra
Aleatiko Aiu-dag
De zevende lucht van vorst Golitsyna