Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·Fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz wijnen, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Madera Massandra

Werd Lev Golitsyn 12 (bevallen van 24) van De augustus 1845 jaar in Het polen, in familnom kasteel Radzivillov, van kin welk was het moeder grafinya Ezerskaya. Moeder was katolichkoi, troe zijn dochters werden in katolichestve, en troe zonen in pravoslavii opgevoed. Thuis opvoeding Lva Golitsyna uitgeleend naar hem vrij eigenaarschap Schoencreme en Fransen, neplokhoe – Duits, en toen het studeerde in Belgie, waarschijnlijk in particulier aanplakbord-huis. Documenten omstreeks de resultaten dit ucheby werd niet weerhouden.

In 1862 g. L. Golitsyn bracht Sorbonnu (van kollezh Parijs universiteit) met het recht baccalaureate graad vol. In 1864 g. Als vroeg als in Peterburg het gedroeg op de aanwending in Het ministerie van buitenlandse zaken en door 3 jaar met betrekking tot eigen rekest wordt van de aanwending" in chine kollezhskogo registreerapparaat – ergens toe van vrode eigentijds luttele deskundige "'ontzetten.

In de herfst van 1867 jaar gedraagt in De moskou universiteit voor de direct toegankelijk, sdav door tosher examens in III-ik gimnazii.

Op derde koers Golitsyn kreeg goud penning voor de compositie "Omstreeks sudbakh populaire ontmoetingen in Rome met betrekking tot tribam". Het was de beste student van de professor van Roomse juiste N. I. Krylova en voor keer ucheby verkondigden voor de rekening meerdere boeken erbij een lezing houdt.

14 Juni 1871 g. Het kreeg Het certificaat van De moskou universiteit met de verklaring in de hoogten van De kandidaat van juist. En 6 Augustus hij heeft schijnt nezakonnorozhdennaya dochter Sofia. Geschiedenis dit wordt niet gewillig door de biograven van vorst geillumineerd, maar namelijk ze stellen kruis erop toebereiding naar professorial erfenis in MGU in en het leidde in New Light en naar vinodeliiu.

Maar willen kleine pauze maken in peremyvanii het gebeente van luisterrijke vorst en fris, porassuzhdaya omstreeks de toevalligheden. Zij dikwijls geschiedenis lopen, omdat gedrag naar onvoorspelbaare zwenken binnen. Is aanzienlijke hen en in de wereld vinodelii.

Madera - wijn doorgestaan met betrekking tot het geval wil. Portugaltsy verzond casks met de wijn van het eiland Madiera in India. Dolgoe tournee beneden zhguchim equatorial zon veroorzaakte van eigenaardige pomutnenie en "razlazhennost" wijn welk wegens het dit falen verhandelen. Back na "zonne kruiza", wijn verkregene nieuwe beschikking en door zaigralo goudene lommer teruggegeven. Smaakvermogen het werd ongewoon sterke, dikke en evenmin daarover niet lijkend op, voor wat nadien in obikhod de uitdrukking liep van "madernye toon" binnen. "Tweemaal doorgestaan door de zon" - spreken van madere.  In Russisch vinodelcheskom lexicon woord "Madera" voor het eerst scheen in 1892 jaar in de Krim. Daaruit komt keer en Madera Massandra vrij. Golitsyn was de ruimer vijandig van de overdracht in de uitoefening van Russische vinodeliya lijkend op titels, maar niets best voor de wijnen van dit type zo en wordt niet verzonnen

MADERA Massandra

 

Marochnoe sterke witte wijn. Wordt slechts in economische bonden "Massandra" van vinograda merken geproduceerd: Sersial, Verdelio, Albilio verbouwd op bijstere goede progrevaemykh shifernykh voedingsbodems. Sersial imparts madere mogendheid, Verdelio - pikantnost.  Samenstelling vinograda op de verwerking wordt in sakharistosti niet minder 20% verricht.   De eigenaardigheid van de toebereiding van deze wijn is 5-zomer zetsel op zonne stek in onvolledig eiken casks. Dit voorwaardes maakt voor verstrijkend in de wijn van de werkwijze maderizatsii communicerend naar de wijn bijzondere prettige ruiker en smaakvermogen. Wijn is van het goud tot toe donker-goud kleur. Ruiker wordt, doordringend, van goede aanvulling ontwikkeld. Smaakvermogen compleet, harmonisch, zhguchii met lichtende toonen kalenogo oreshka.  

Animo 19.5% om. Suiker: 3 g/100 blok. Het is cm

Op Internationale competities Madera Massandra wordt 5 goud en 5 zolver medalyami toegekennen.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Aligote Krymskoe
Merlo, van de oogst 2002g
Portvein Red Massandra
Aleatiko Aiu-dag
De zevende lucht van vorst Golitsyna