Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Merlo, van de oogst 2002g

De kin van vorsten Golitsynykh verrijst van Grote vorst Litovskogo Gedemina (XIV eeuw) en perepletaetsya met de meeste znatnymi de wet van de levering van Rusland, van Het polen en andere landen. Spreek dat Lev Sergeevich kon zaprosto zeggen Nikolaiu II ergens toe vrode: "Kin onze, in generaal-die, oeroude Romanovykh, ok ja reeds ok, tsarstvui ..."

Sowieso, van de ongedeeld galereya luisterrijke primogenitors, sozdavavshikh Russische imperium, altijd invisibly benodigd en van Lva Sergeevicha, naar het eind van de dagen ondiepe kin kollezhskogo registreerapparaat, van het uitzicht op de Rusland voorland hoe op de persoonlijke materie. Golitsyny gehade wacht drager Dmitriiu Donskomu, Vasiliiu III, Ivanu Terrible, en eerst keizer Petra Great onderlegd Boris Alexeevich Golitsyn.

Bevadeer Lva Sergeevicha was van dushoi Petersburg samenleving, dikwijls A. confronteerde S. Pushkinym. En in het complot van onderkende "Piek jonkvrouw" wereldlijke geschiedenis omstreeks de grootmoeder Sergeya Golitsyna Natale Petrovne.

Het is begeleidend, van Russische cultuur Lev Sergeevich was lang geisoleerd, dan kan worden het fanatichnyi vaderlandsliefde in oude leeftijd uitgelegd. Leix in 19 jaren oud het werd om de lessen van Het russisch voor de toegang in De moskou universiteit te nemen, van maar naar het eind dagen spraken sterke accent aan, en schreven slechts in Franstalig. Gewoonlijk voor ons met betrekking tot beeltenissen muzhitskii armyak en barania pet leix compenseerde afwezigheid Russisch in jeugdige jaren. In het gezin het communiceerde algemeen in Franstalig. Over het algemeen het Russisch, en dikwijls en netsenzurnye uitdrukkingen meer dikwijls klonken namelijk in de omgeving van aristocraten, bijvoorbeeld in Moscow English knuppelen.

Het is niettemin, willen daarlaten eccentricity en willen worden ingeregeld naar aristocratische knul met behulp van wonderbare wijn van bordosskogo Merlo brandmerken, niet langgeleden vernieuwde op "Massandre"

Merlo, van de oogst 2002g.

Rode veldfles sortovoe dorre wijn. Kleur granatovyi, ondoorschijnend zelfs in langsvarend hel en zelfs in troekratnom demping door het water. Nozhki zal niet formeren, waarschijnlijk daarvandaan die in eiken casks wordt, niet weerstaan als niet naar naar overburden het en zo voldoende verzadiging. Fragrance geducht, roman, complex met de toonen gedronkene vishni, perespeloi tsargradskoi shelkovitsy, mondige duister inzhira, versnapering iziuma – maar niets vinogradnogo – leix dushistoe gisting ergens toe duister onaardige-versnapering en prettig. Proef roman vers, matig extraktivnyi en acerb, met gemakkelijk kislinkoi. Poslevkusie acerb. Taal wordt door onderhoudende "chernilnymi" plekken gedekt. Fortess 10,-13.0%. Zal de succesrijke toegift van de hekje pikatnym myasnym bliudam roman recept.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Aligote Krymskoe
Madera Massandra
Portvein Red Massandra
Aleatiko Aiu-dag
De zevende lucht van vorst Golitsyna