Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Rose dorre wijn Gerakleya

Wordt verricht van rood Franstalig brandmerken Kaberne Sovinion (een van de meeste verbreid in de wereld) en witte Georgian Rkatsiteli slaande de Krim van het diep ancientness. In de compositie delen ook andere witte en rode merken mee. Monster goudene kleur uit en versnapering tsvetochno-pryanyi smaakvermogen, naar prisushchii Rkatsiteli bemachtigt, oblagorozhen, wordt gecompliceerd en hoe wordt solidnymi door de toonen Kaberne erbij karkateristieke fragrance en fanfarekorps van paslena en lesnykh bessen gerustgestellen. De zetsel jaar in eiken casks zal hieraan vereniging doordringende tsvetochnyi ruiker met het dodenrijk van oranje uitlenen.

Op een evenwicht – rose kleur, rijke fragrance en balanceerde zachte smaakvermogen, - in de afmeting dik en in de afmeting vers voor de ongedeeld utoleniya dorst en voor salatov, van de voorafjes, niet vet myasnykh bliud. Fortess 9-11%, suiker0.3%


Huidige ontwikkeling rozhdaet in ons meerdere arrogante houding naar ancientness, en tussentijd, de hoogte van verkopend van de wijnen in de landen van wreedaard kochevogo wereld en hun concurrentiepositie op oeroude polisov de Krim was zeer hoog.

De aanleidingen van de ontbering van oeroude tradities zijn eenvoudig. Vaders van onze moderne vinodeliya poddalis onwaarschijnlijke neprikhotlivosti en pribylnosti Fransen brandmerken Kaberne Sovinion rakend samen met andere rode prisheltsami australische inboorling Ekim-retribution (Zwarte arts), Kefesie van de voorstad Balaklavy en Bakhchisarai, van Belogorska en Oud de Krim, waarvandaan bemachtigt van hen vervulden oudheid en tot toe zonsondergang Krymskogo khanstva. Particuliere logementhouders als vroeg als evenmin daarover niet promenyaiut vysokourozhainye en neprikhotlivye Izabellu en Moldovu, pokorivshie onze boord, ja en Kaukasus als vroeg als in 20 eeuw.

Wij zijn onbekwaame te zichzelf presenteren van de smaakvermogen van naturalnykh de rode wijnen van oeroude de Krim, zodat willen beperken zich twee de meeste menigte-toonladder nu types van dorre wijnen welk maken dozijnen economieen vrij. Fransen Kaberne en oeroude Georgian aristocratisch merk Saperavi maken deel uit van aanvulling van het meeste gevierde sterke toetje en likernykh de wijnen van de Krim. Maar, om zal oeroude wortels terugkomen op, zeell willen dorre wijnen toetsen: Kaberne, Saperavi, Afrodita, Geheime ChersoneseComplementarily op dit thema:

Oeroude cultuur
Kaberne
Saperavi
Afrodita
Geheime Chersonese