Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Muskat Black Massandra

Grafiek M. S. Vorontsov – "polumilord, polukupets...". In 20 jaren XIX in. In Alupke scheen ruime pomeshchiche economie pilaar M. S. Vorontsova - met aller tijden met betrekking tot succesrijke combinatie van Engelse en musulmanskoi architectuur door de paleis, luxueus park, uitgebreid economisch ugodiami (nu Dvortsovo-parkovyi gebied van het landschap belang "Vorontsovskii paleis" - 72-23 -72).

In de februari 1945 jaar hier werd Engelse afvaardiging op Yaltinskoi formeele besprekingen gesteld beschikbaar. Het is zonder de twijfel, naar de om haar was zeer gezellig tussen Brits lvov van en de algemene omgeving van verlicht anglomania, zo karkateristiek voor Michael Semenovicha. Grafiek (nadien krijgen de titel werkblad van svetleishego vorst) Michael Vorontsov was zoon Engelse poslannika Rusland in Engeland en tot toe 19 jaren oud werd er opgevoed. Het was de persoon van Europees smaakvermogens met koloniaale zamashkami en neobuzdannoi de dorst van profiteering. Het grote hoofdsteden en duidelijk waarnemingsvermogen wat hen moeten in de ontwikkeling progressief insluiten, met betrekking tot best Europese stalen, economieen, werden, niettemin, door de kennissen van plaatselijke eigenaardigheden en door de houder op de indigeen ontwikkeling niet versterkt. De voortplanting van de schaap-merinosov op Tarkhankute herdenken nu slechts hoe kazus, van de daling van de dozijnen 1000 ongewoon geacht Europees loz werden door de flauwte beeindigd. En vvoz tal van hen zonder de correcte laatste compositie van de merken geleid tot zodanig sortovoi gisting welk werd sotniu jaren oud voortgeduurd.

Maar moeten erkennen die maakten Vorontsov zo veel behoorlijk wat die tussen de dozijnen stukken hout waren en wonderbare trefen. Het is bijvoorbeeld, tot toe sikh op skalistykh kustlijnen Tarkhankuta op de kapen Atlesha vangst vis door de oeroude methode van kiprskikh vissers welk wanneer-die in de eigenaarschap uitgenodigde grafiek. Ja en bemachtigt kelders gebouwd met betrekking tot het orde in Alupke en Alushte, uitstekend werken en nu. Ok en belangrijkste, het ernstige handleiding voor alle poselentsev op de Rusland zuiden om vinograd te verbouwen, alsmede wat het gul betaalde aan de logementhouders van ondiepe wijngaarden voor de materielen welk werden erin kelders vergast, werden de creatie van volledige aftakking industrieel vinodeliya geleid tot. In 1840 jaren werd gevormd als vroeg als van 350 economieen, en de pleinen van de wijngaarden presteerden 3,5 1000 van hectares. Met betrekking tot de better half vinodelie bedroegen pogingen naar de kopie bemachtigt de rodiny van of stijlvole Europese merken, ook die was niet de correspondenties niet van slechts voedingsbodems en klimatisch conditioneert maar ook van de merken lozy.

Wegens het dit in West Europe lange gedwaalde ferme veroordeling welk in de Krim onderkende Europees lozy "vyrozhdaiutsya". Stichting was leix wat traveler Diubua de Monpere proberend in sundry krymskikh imeniyakh "analogs" Fransen, Spaans, van Duits of Italiaan wijnen, gevonden erin leix nu en dan ergens toe manend heden Bordeaux, Kheres, Ioganisberger of Kianti. Materie niet enkel in wat birki met vinogradnykh sazhentsev kon in de rijweg putatsya. Vreemd salesmen, zoals, schilderde hen rechter binnen de plaats van de verkoop, als sneller en duurder het is mogelijke was om te verhandelen, willen zeggen Risling van De duitsland, zo puskai wil, en draaiing deze yearlings ging hoe Shardone van Frankrijk.

Tamelijk bewusteloze en ongestructureerde was en de invitatie van vreemde deskundigen die oefende grafiek Vorontsov uit. Het is begeleidende, eerst mislukkingen berokkend het om en op de zoeken indigeen umeltsev te gelden. Groot mechet, voor vele jaren portie decoratie Alupki, werd het geld aangebouwd. Ze expliciet sprak van wat tenslotte "polumilord-polukupets' ukorenilsya in krymskoi land en was liefde door de natie.

Het is overigens, gekant van niet flatteus epigram op Vorontsova liet Alexandr Pushkin, waarmee pilaar wil het was noodzakelijk vozitsya tijdens het gekante zuiden verwijzing van dichter. Zuure talen vertogen die behalve meerdere bijtende lijnen, neuemnyi zanger volnosti liet in grafskoi gezin en parochku detishek – kurchavykh en bruin. Zodat talent sterker van het geld. Het is op de tijdperken. Beneden deze geschiedenis, misschien, zal naderen

Muskat Black Massandra

Wordt slechts in sovkhozakh "Massandry" geproduceerd. Roman marochnoe likernoe wijn, winst van waard merk vinograda Muskat duister (Kaliaba). Voor de toebereiding van deze wijn vinograd ruim op het bosje voor uvyalivaniya bessen en zamelen in sakharistosti niet onderaan 30% in.  De wijn van donkere-robijn kleur met zacht perelivami, hoe op kostbaar crystall. Ruiker complex, erin worden pikantnye toonen muskata gevoeld, respectievelijk besnoeien. Smaakvermogen helder en doordringend met gemakkelijke shokoladnym lommer. Wijn charuet barkhatistostiu en herinnerde zich poslevkusiem. De term van de zetsel 2 jaar in eiken casks. Animo: 13.0% om.  Sakharov: 24,0 g/100 blok.Ik tref  Op Internationale competities wijn wordt 3-mya goud en 1 zolver medalyami toegekennen.   Wijn wordt van 1913 jaar geproduceerd.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

De champagne van Oekraine (Soviet Champagne)
Slavisch
Portvein 'Taurida'
Prettige Afspraak
Tokai Iuzhnoberezhnyi
Pino-gri 'Ai-'Danil'