Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Portvein 'Taurida'

Rastrativ 15 mln van de roebels op zaselenie nieuwe landen en gevende rekening voor Ekaterinoi II en zijn gast – door de keizer Avstro-hongarije Iosifom II, vorst Potemkin bereikte snelle overwinning in volgende Russische-Turkse oorlog en Moldavie, en de Krim weerhouden. Avstro-hongarije serieus ondersteunde Rusland troepen, en anderen Europese mogendheden werden Potemkinym overtuigd, gelaten en met behulp van kartonnene dorpen bedecked goedkope lichten welk Rusland tekeergat de zuidoostelijk van niet kalme randgebied van Europa tranquillity, blagodenstvie en beschaving.

Gewelddadig en tamelijk onhandig, door de niet-verkoopaare inleiding van the European cultuur van landelijke economie G. A. Potemkin vernietigde elk meer geavanceerd, ekologichnoe met betrekking tot de wezenheid van sadovodstvo en vinogradarstvo de Krim, geheimen en verrichtingen welk en voor eigentijdse beta anders onbegrijpelijk.

Grote financiele en administrant mogelijkheden dikwijls schenken niet over het algemeen evenmin resultaten. Het is begeleidend, negatief resultaat khorosh wat het kan worden niet langer herhaald.

Door de bevestiging alle gelijke Oostenrijker keizer Iosifa II, vorst Potemkin schreef erbuit vier vinogradarei van uit en 22 000 loz merken celebreren van provinciale Tokai (nu deel van Hongarije). Posazheny zij waren in de dorp Funtuki op Het oud de Krim, op Kache en in Sudake. Alle die eerlang verdween, en vinogradari ontbond. Nadenkende lezer zal waarnemen die nu in deze gebieden worden tokaiskie merken (met uitzondering Zonne vallei niet verbouwd, waar alle gelijke zij van onafhankelijke betekenis hebben niet).

Elk voetspooren lieten niet en de pogingen van zavoza de deftige merken van De archipel (van de eilanden van Egeische zee) toe.

Door de gedenkteken naar effervescent vorst, totaliter rukotvornym (maar populair footpath waartegen, exact, niet zarastet op de Griek calends) kan heten

Portvein 'Taurida'

Het vrijlating dozijnen de economieen van de Krim van de mengeling Europese witte en zwarte merken in drie varianten kupazha: Wit, rose en rood, zonder de zetsel en met betrekking tot zeer gemakkelijk van de toegang prijs. Wash kleur heeft van gouden tot toe barnsteen, rose misschien hel of donker, en rode – tot toe donkere-robijn. Voor fragrance en de smaakvermogen van het karakteristiek plodovye toon en volledigheid, merkbaar fortess (17%), sober sladost (7%), zodat te slempen het het is mogelijk en zonder het voorafje, en met de hekje bliudami en ongedeeld beneden khlebushek of konfetku. Witte meer manifest aanduiding op grushevuiu bakkend, en rood – op besnoeien.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

De champagne van Oekraine (Soviet Champagne)
Slavisch
Prettige Afspraak
Tokai Iuzhnoberezhnyi
Muskat Black Massandra
Pino-gri 'Ai-'Danil'