Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Slavisch

Kopierend van gewetene West-euroeese wijnen zullen niet uniek stellen op prijs. Waren en successen besta, waren en stukken hout, en kazusy, en tragedien.

Svetleishii vorst Grigorii Alexandrovich Potemkin-tavricheskii eigentijds Taurida sotvoril van de voorstellingen, groot en tegenstrijdig. Het voerde erfenis Ekaterinoslavskogo en Tavricheskogo generaal de-bestuurder (namelijk van landen beving met betrekking tot het plan en het staraniyami) van De februari 1784 en naar het eind levens (1791). De stijl ervan leiderschap was administrant-bevel welk vovse was van niet vinding, en leix de onderwerp van kopierend voor communist vozhdei. Deportatie en nationale politiek mee de geslachten van "onderdeel en vlastvui", de ondersteuning van de terroristen en separatistov in de diepte van ongunstige landen, van pokazushnye "potemkinskie dorp" en allemaal anderen legden beroemdheid en mogushchestvu imperiumen voor. Het is op de tijdperken. Het is op de tijdperken, natuurlijk, genereerde kazusy en anekdotes.

De belangrijkste hoeveelheid ervan nationale politiek was momentalnoe de vermenging van bevolking op nieuwe landen. Otselenie nogaev (kochevnikov-tiurkov) op North Caucasus, zaporozhtsev op Kuban, krymskikh grieken en Armenians in Priazove; De ontsnapping van de honderden van 1000 tatar in De turkije en invitatie op novaya zemlya frantsuzov, Duitsers, Tjechen, vengrov, estontsev; Volksplanting op de aankomst van de vluchtelingen van De armenie, Griekenland, Bulgarije; Menigte-toonladder vvoz bondmen van Rusland en Oekraine snel leidde tot complete upravlyaemosti bevolking. Omdat als spreektaal van zelfs orthodoxe en iudeiskogo de bevolking van de Krim was krymsko-tatarskii – onbegrijpelijk voor Russische overheid, dan nu alle brindled bevolking van de Krim tussen elkander moet zijn om op Russische te communiceren. Totaliter rijmt dit meshanine Europese, Aziaat en anderen krovei

Slavisch

Ordinarnoe sterke wijn - wit (van goudene tot toe barnstenene kleur), rose (tot toe donker-rose) en rood (robijn of donkere-robijn) van de mengeling de meeste urozhainykh en neprikhotlivykh Europese en caucasian merken. Wordt, verricht alsmede otpuskaetsya op razliv en in de flessen goedkoop door de dozijnen economieen Predgornoi en De steppe zone van de Krim, alsmede van en de buurt van Oekraine. Karakteristiek plodovye toonen in fragrance en smaakvermogen stuk leix betekenis stelen betreffende fragrance en de smaakvermogen van rijpe zoete bessen vinograda (suiker 6%) achter. Serieus fortess (18%) en de volledigheid van deze wijn handelswaar na zwaar lichamelijk werk. Met betrekking tot koude better rose en rood, en met betrekking tot vurigheid – okhlazhdennoe wit.

Igor Rusanov



Complementarily op dit thema:

De champagne van Oekraine (Soviet Champagne)
Portvein 'Taurida'
Prettige Afspraak
Tokai Iuzhnoberezhnyi
Muskat Black Massandra
Pino-gri 'Ai-'Danil'