Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Starokrymskoe

Voor die, naar welk op de prijs is ontoegankelijke aanwezige "Black Doctor", Inzicht in de tijdperken genuezskikh kuptsov en krymskikh khanov adviseren om met behulp van zeer goedkoop te krijgen, van maar kwalitatieve wijn, met betrekking tot de verzekeringen ervan makers ontwikkelden met betrekking tot genuezskim handschriften:

Rode fors Starokrymskoe

Loopt Sevastopolskoi door de firma "Satera" van de materielen Starokrymskogo vinzavoda over. Bekwaamt zich van de mengeling van Europese zwarte merken. Monster donkere-robijn kleur met scharlakene wedstrijd uit. Fragrance geducht, nauwelijks muskatnyi. Smaakvermogen compleet, extraktivnyi, in de afmeting acerb, nauwelijks zhguchii. Handelswaar bijbehorend myasnykh vet en hekje bliud, van vooral naar het oosten kookgelegenheid. Fortess 16%, suiker 4%.


AANDACHT: Als zin om en te proberen die, en andere dat Starokrymskoe voortvloeit om tot toe Zwarte arts te stellen op prijs.

Anderse L. P.Simirenko beschrijvende vinodelcheskie de tradities van de Krim in 19 eeuw, zeker de voorstad noemt van Bakhchisarai, Belogorska, van Het oud de Krim en, natuurlijk, Sudaka tussen de belangrijkste centra van fabricage van unieke indigeen wijnen. Maar grote en tot toe nu niet vospolnennyi schade zdeshnemu vinodeliiu apporteerde migratie (aanvankelijk in 1778 jaar door de oplichting, en op volgend jaar en door de compulsion) van christen bevolking door Russische troepen En. V. Suvorova. Het doel was de verstoring van de economie Krymskogo khanstva en zaselenie strijkt Priazovia neer, waarmee spoedig alvorens dit waren evicted nogai.

Traditie vinodeliya werd geinterrumpeerd vovse niet van nabegami wreedaarden – is gereed, gunnov en zelfs door geen fout pechenegov of polovtsev. Allemaal geschiedde betreffende niet langgeleden, en met betrekking tot de beschrijvingen van totaliter geloofwaardige bronnen het is mogelijk en nu beroemdheid herladen van middeleeuwse vinodeliya de Krim. Basnoslovno de geachte wijnen 'van Zonne vallei" kunnen opnieuw worden in de velen ugolkakh andere landstreken verricht.

Vorst L. S. Golitsyn expliciet en uniek sprak op de spreekbeurt in Feodosiiskom de samenleving van de landelijke economie 27 Januari 1901 jaar: 'Met betrekking tot de de Krim affixture werd beschreven en werd Schatkist 1070 imenii bedot.

.. .i als imeniya razdavalis prisheltsam, niet van evenmin ervaring, van noch kennissen, van dat land bleven in zapustenii.

Maar als Potemkin blundered in reikend van enkel landen, zato het eerst begreep betekenis vinodeliya in Krim".

Svetleishii vorst Grigorii Potemkin ontluikenen als vroeg als nieuw tijdvak in vinodelii, door de vruchten welk wij verlustigen ons in en nu. Dan, willen besteden naar haar volgende hoofdstuk van onze tournees.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Heilige Vinsent en gertsoginya Alenor Akvitanskaya
Veldfles rode 'Alushta'
Traminer Chernomorskii
Oeroude Chersonese
Orthodoxe N 7
Zwarte Arts