Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·Fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

Orthodoxe N 7

Vinodelie op Bakle en over het algemeen in de canton van Chersonese podkosila overwinning onderkende Conducting Olega overheen khazarami. Het is meer exacte, bloem vinodeliya in middeleeuwse Tavrike werd verbonden aan wat op de benoorden de eigenaarschap van Byzantijnse Rijk scheen khazary, ermee werd oorlogs vereniging voor Byzantijns goud geconcludeerd. Hen zij absolveerden met vinodelami, gekochte en alle aanmaak met Bakly. Ok en wanneer Khazarskii kaganat was razgromlen, naar de koopmanschap werd niet met welk. Tal van de wijnen van de capaciteiten en pogrebov dan staal om hoe sklepy te benutten.

Residuen tarapanov en davilen zonder de moeilijkheid om op Mangupe, Chufut-calais, Eski-kermene, Kachi-kalione aan te treffen. Het is interessant, als op Mangupe de aderlating van Khazarskogo markt expliciet wordt in archeologic materieel nagetrokken. In 1998-99 jaren de expeditie van professor A. G. Gertsena werkte raskopkakh Tsitadeli door. In de stichting een van de huizen van knyazheskoi bediende was bedded davilnyi lading van vinogradnogo drukpers, en in de verdieping was zadelana voor nenadobnostiu zelve davilnya.

Omhoog adrift Kachi, op de dorp Kudrino rijweg Bakhchisarai-verkhoreche beknibbelt op de noord naar Tepe-kermen, hier wordt tot toe 250 grotten gevormd. Tepe-kermen helemaal betaamt niet voor economisch leven. Wat dat tijdperk het was militair was kasteel, maar belangrijkste het doel toebereiding om advent Khrista te detacheren, door het eind van Ontsteken en voskreseniiu. Residuen vydolblennykh in de afgronden sklepov en grotten-kostnitsy, zabitye wanneer die door 1000 van de schedels en gebeente, herladen alvorens ons nekii de conveyer van de dood, van vrode de Italiaanse mannenkloosters van kapucijnen. Pokoinikov van okrestnykh valleien aanvankelijk bedded in sklepy. Waarna, hoe plot razlagalas, gebeente nam erbuit en, obmyv door de wijn, dicht bedded in de depots-kostnitsy. Zij hier, Real, voet bij stuk hield better, dan in de valleien, zijndee verschuldigd om temperatuur izvestnyakovoi tolshchi te vlakken. De plechtigheid van obmyvaniya gebeente door de wijn ook niet laatste rol speelde.

Op de piedestal verticaal obryva Tepe-kermen interessante residuen ruim vinodelcheskoi usadby, van talrijke verdieping met de gleufen tussen hen waren pressami, terkami en capaciteiten voor technologische operaties met vinogradnym suslom en mezgoi.

Te waarderen hun efficientie niet zo is ongedeeld, en hier is het economische leven van andere peshchernogo complex – Chilter-koba nabij gezetene Verkhne-sadovogo archeologist V. N. Danilenko beschreef zeer in het detail en aanwijzend. Mannenklooster Holy Fedora bestond hier met 8 met betrekking tot 15 eeuwen. Achter de tafel in trapeznoi waren van de plaats voor 12-14 persoon, zernovaya gracht toestond te opslaan omstreeks 5 Tonnen van de zaadkorrel, en tarapany en andere vinodelcheskoe toerusting liet vervaardiging tot toe 300 ge. Liters vinograda per annum. Enkel boel loz op de terrassen bebouwde zelve monakhi, odichavshie lozy en nu anders plodonosyat. Maar, natuurlijk, en zaadkorrel, en vinograd zij gekocht op de agrestic inwoners van de vallei van rivier Belbek die gaf accomodatie voor leven meerdere sot persoon.

"Tserkovnye" wijnen nu in de Krim in ruime mode, hun vele ondernemingen maken van de steppe vrij en predgornoi zone ordenende ine het algemeen etiketen met vergulde koepeltenten op rode back-knarsten. In de compositie van "tserkovnykh" en "monastyrskikh" wijnen (waartegen kerk nu heeft niet noch houding) komen dikwijls binnen en dringen van alpene salutary grassen aan. In dit besef, alsmede met betrekking tot de inhoud van de suiker (10-17%) en fortesses (15-17%) zij herhalen de meeste waarde wijnen beschreven door oeroude bedenkers.

Orthodox N 7 (toetje rood ordinarnoe)

Maker: TOV VP "Dionis", zaken doen-zegel "Askold", 0.7 l

Van de rode merken van vinograda de verschillende gebieden van de Krim. Kleur donker-granatovyi ondoorschijnend, met de stuwing wedstrijd van scharlaken splotches in de vlam van de kaarsstandaard of zonnestraalen van en nedolgim venchikom prachtige schuim in nalive. Op de muren bokala erin pokachivanii zal dichte stuwing kroon (de voetspooren van glycerol en extraktivnykh substanties) vormen. Fragrance, naar prisushchii tserkovnym bemachtigt en kagoram – prettige, dikke, versnapering, geheimzinnig. Smaakvermogen verzadigde, zoet, met de gering astringency, calefactory. Fortess 16%, suiker 13%.

Door zodanig wijn bijstere inktkoker te completeren niet presen diner of souper, samen met thee, bakkende en ongehaaste conversatie, vooral na zware lichamelijke arbeid of erbuit bezichtigt-van de -deuren. In nepogodu uberezhet van bekoelen, in de vurigheid bijster nou in de hekje overgangs in winderige huisvesting. In de mislukkingen van zheludkom een gebetene wijn natoshchak samen met sukharikom zal en vertering, en animo verbeteren.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Heilige Vinsent en gertsoginya Alenor Akvitanskaya
Veldfles rode 'Alushta'
Traminer Chernomorskii
Oeroude Chersonese
Zwarte Arts
Starokrymskoe