Vhнный tурhзm c Kрыmу 
Gl222222
Vinodelie in de Krim
·Oeroude cultuur vinograda en wijnen in Griek polisakh de Krim

·Vinodelie peshchernykh mannenkloosters en steden. Genuezskie nederzettingen

·Wortels modern vinodeliya. Vorst G. A. Potemkin. Grafiek M. S. Vorontsov. Diuk de Rishele

·Vorst L. S. Golitsyn en Udelnye imeniya Imperatorskoi surnames
De cultuur van de wijn en brandewijn
·Bestempel lees is. Verschillen in de international en sovjete standaarden

·Oekrains-Russisch woordenboek voor de beschrijving van bemachtigt en brandewijnen

·Baseert wijnen etiketa: Pokhodnyi variant

·Eenvoudige adviezen met betrekking tot the independent toetsing van bemachtigt en brandewijnen
Upoitelnye bezichtigt
·Instituut vinograda en 'Magarach bemachtigt'

·Banding 'Massandra'

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'New Light'

·Sovkhoz-fabriek 'Solar Valley'

·Sovkhoz-fabriek 'Koktebel'

·Inkermanskii de fabriek van dorre marochnykh wijnen

·De fabriek van shampanskikh bemachtigt 'Goud onderlegger', Sevastopolskii vinzavod

·
Bemachtigt toerisme vandaag
·De kalender van de competities, van de festiviteiten, van de vieringen

·Vinograd, wijn en gezondheid. Ampeloterapiya en enoterapiya

·Wijn hoe suvenir en op welke wijze schenking, wijnen atributika, sladosti van vinograda

·Vyvoz bemachtigt, van vinograda en posadochnogo materieel

·
Kaart
Sm111111

De champagne van Oekraine (Soviet Champagne)

Centennial oorlog en mode op oude wijnen. Leix tegen het eind 17 eeuwen in Frankrijk mode verbreidt op ervarene wijnen, en snel inzichten ontwikkelen in podvalnom economie naar en de zetsel van de wijnen.

Voor alle voormalige tijdvakken was de karkateristiek menigte-toonladder verbruik van slechts jonge wijnen. Maar treuzelende oorlogen, wanneer kastelen feodalov voor vele jaren gebleven zonder de logementhouders, geleid tot de borgsom van de zware aandelen van de wijnen. Tal van hen verschillen door aller tijdene smaakvermogen, zo scheen marochnye wijnen.

Monakh verdienste beroemdheid Champagne eens voor alle, - Don Per Perinion (Dom Piere Perignon) leefde in gelijke jaren, 1638 -1715. De zorg-taker van de wijnen van de kelders van Benedektinskogo abdij, toewenste te koppelen verdisstes likerov welk zo stond voor benediktintsy bekend, van en gemakkelijke wijnen van Shardone brandmerken, in het bijzonder regelden in de provincien Champagne. Door dat tijdperk stekloduvy beheersten als vroeg zodat storten in het bijzonder ontzagwekkende flessen, maar hen, net als draagkruiken wanneer-die, sloegen anders in het zand op. Belangrijke vernieuwing was toepassing van probkovogo eik voor ukuporki flessen. Wat namelijk en hoe maakte monakh, willen laten op het geweten talrijk sochinitelei. De zelve het van noch ruchtbaarmakingen lieten niet. De aanvullende gisting van de wijn met de aanvulling versnapering likera in geslotene fles ging zeer langzaam. Opslag zijn in het zand gelaten langzame wijziging zijn positie, en kurk met metalliek skoboi – worden van sediment afgeholpen.

Slechts na honderd jaren oud naar de firma Nikol Kliko regelde om de technologie van de complete raffinage van de wijn van sediment te bekokstoven, om deze technologie menigte-toonladder, en mode op de champagne – wereldwijd te maken.

Eerst champagne in Sudake werd in 1794 jaar gefabriceerd, champagne pilaar Vorontsova van imeniya Ai-danil rond de middelmaat van 19 eeuwen werd in Russische hoofdsteden bevoorraden als vroeg als tamelijk succesrijk. Het gaat begeleidend, over het serieuze succes van krymskogo champagne – losse conversatie en in losse plaats, in De nieuw Hel van vorst Golitsyna, natuurlijk.

Poosje willen beperken zich wat leix op het begin 20 eeuwen de regering van Frankrijk geaccepteerd het een aantal van de wetten hoedend respectievelijk beschermen auteursrechtelijk de vinodelov. Krymskoe champagne werd onze onderdaan achievemnt veel eerder, en beduidt en met betrekking tot juist. De meeste menigte-toonladder in de opbrengst en populair in de natie is

De champagne van Oekraine (Soviet Champagne) semidry

Vrijkomt met betrekking tot versnelde technologie van het eigen vinomaterialov agrofirmoi "Goud onderlegger" en Sevastopolskim vinzavodom, en van de materielen van economieen Krymskogo door Predgoria de vele fabrieken van Oekraine. In kupazhe brandmerkt Pino fran (zwart merk imparting naar de champagne de fragrance van lesnykh bessen), Shardone, Risling, Aligote – met fragrances svezheskoshennogo florerend luga en pikantnoi gorchinkoi.

Wijn eigenen stuwing bubbly ontsteken-goudene kleur en continueerde wedstrijd puzyrkov, doordringend fragrance en gemakkelijk, met kislinkoi frisse smaakvermogen harmonisch ontdekken diversified sortovye eigenaardigheden vinograda. Fortess – 10,5 - 12.5%, suiker – 4 -4.5%.

Igor RusanovComplementarily op dit thema:

Slavisch
Portvein 'Taurida'
Prettige Afspraak
Tokai Iuzhnoberezhnyi
Muskat Black Massandra
Pino-gri 'Ai-'Danil'